Saadet Partisi Düzce Teşkilatı bayramın 3. Günü parti binasında bir araya geldi. Bayramlaşmada konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve Müslümanlara hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak partililerin bayramını kutladı.
Adamların Yaptığı Kavgaya Bak
Gökdemir konuşmasında “Kayıkçı kavgası yapıyorlar” diyerek hem iktidarı hem de muhalefeti eleştirdi.
Gökdemir,“Bizler ne zaman iktidara gelsek, ister koalisyonun küçük ortağı ister büyük ortağı olalım bu ülkeye ve İslam coğrafyasına hep hizmeti taşıdık. Biz hakkı temsil ediyoruz. Hakkı temsil eden siyasal hareketler, hizmeti taşır. Bizim dışımızdakiler asla hizmet getiremez. Birileri cumhuriyet halkın bayramıdır,halk istediği yerde kutlar, diğeri de biz arenalarda, cumhurbaşkanlığı kökünde kutluyoruz diyor. Adamların yaptığı kavgaya bak. Bu ülkede ne iktidar nede mecliste muhalefet partisi var. kayıkçı kavgası yapıyorlar. Lüzumsuz işlerle uğraşıyorlar. Bu ülkede gerçek muhalefet yapan saadet partisidir.”dedi.
“ Bu ülkenin kaynakları peş geç çekilmektedir.” Diyen Gökdemir sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Topraklarımız satılıyor. Muhterem Erbakan hocamız: “ Toprak ayağımızın altından kayıyor.” diye gitti. Allah izin verirse iktidara gelip bunları teker teker alacağız.”

Haber; S. KAŞKIR