Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın pazar günü hayatını kaybetmesinin ardından dün toprağa verilmişti. Bugün de MHP İl yönetimi Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, islam aleminin önemli bir liderini kaybettiklerini ve Erbakan'ın ölümünün ardından MHP İL Başkanı Danızşmaz'ın kendisini arayarak başsağlığı dilediğini vurguladı.

Gökdemir, “Başsağlığında bulunan herkese teşekkür ederim. Ben tüm Türkiye'nin birlik beraberlik içinde yaşamasını istiyorum. Türkiye başkaları tarafından yönetiliyor. Türkiye'yi bu ülkenin çocukları yönetmeli.” dedi.

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Danışmaz, Saadet Partisi'nin acısının kendi acıları olduğunu vurguladı ve Erbakan'ın hayatını kaybetmesinin herkesi üzdüğünü vurguladı.

Danışmaz, “Saadet Partisi'nin acısı bizim acımız. Erbakan Hoca'nın ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Erbakan'ın yetiştirdiği insanlarında ne kadar hassas ve ne kadar duyarlı olduğunu gördük. Türkiye'ye çağ atlatan böyle bir liderin aramızdan ayrılması hepimizi derinden üzdü.” dedi.

26090

Haber, R. BAL