Cumhuriyet Halk Partisi Gölyaka'da aday tanıtım toplantısı ve seçim bürosu açılışını kapsayan bir etkinlik düzenledi. Gölyaka Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Nurettin Türkmen, Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit, İl ve merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumayeri İlçe Başkanı Ali Gümüş, Cumayeri Belediye Başkan adayı Nevzat Keleş ve çok sayıda partili katıldı.


Aday tanıtım toplantısında söz alan İl Başkanı Nurettin Türkmen ve Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu merkezde olduğu gibi ilçelerde de iddialı olduklarını ifade ettiler. Gölyaka Belediye Başkan adayı Abdullah Şahin ise slayt gösterisi eşliğinde yapacağı projeleri tanıttı.

Belediye Meclis Üyeleri adaylarının tek tek sahneye çağrılıp tanıtılmasının ardından, Abdullah Şahin'in de katılımıyla objektiflere el ele birlik beraberlik pozu verildi.


Aday tanıtım toplantısının ardından halkla iç içe yürüyerek seçim bürosu açılışına geçildi. Gölyaka Belediye Başkan adayı Abdullah Şahin yürüyüş esnasında Cumayeri Belediye Başkan adayı Nevzat Keleş ve partililerle kol kola girdi. Ardından Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Aday'ı urtuluş ve beraberindeki heyet seçim bürosunun kurdelası kesilerek açılışı yapıldı.