Hafta sonunu Düzce'de çeşitli ziyaretlere ayıran Milletvekili Fevai Arslan, halka bir araya gelerek sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor. Fırsat buldukça Düzce'de ziyaretlerde bulunduğunu belirten Milletvekili Arslan, vatandaşların daha çok yerel şikâyetlerde bulunduklarını söyledi.
 
Genel siyasetimizden bir şikâyet yok
 
Arslan, "Zaman buldukça teşkilatımızın uygulamak istediği program çerçevesinde bazı yerleri ziyaret ediyoruz. Bize gelen talepler genelde yöresel oluyor. Yani bir mahallenin sıkıntılarıyla alakalı. Bunun haricinde bizim AK Parti siyasetimizle, işlerimizde bir sıkıntıya rastlamadım. Genel siyasetimizde bir şikayet yok" dedi. Yerel seçimler yaklaşırken Düzce'de tamamlanamayan projelerle ilgili olarak Arslan, bürokratik engellere dikkat çekti.
 
Arslan, "Seçim beyannamemizde biz bu işleri yapacağız diye taahhüt ettiyse yaptıklarımızla yapamadıklarımızla milletimizin önünde çıkacağız. Mutlaka bizde isteriz ki yüzde 100 oranında sözümüzde duralım. Ama bunların içinde bürokratik engellerden geri kalmış olanlar var. Bunlardan biri Kültür Merkezi, diğeri devlet hastanesi. Gönül ister ki bütün taahhütlerimizi yüzde 100 oranında yerine getirelim. Bunların yüzde 99'unu yerine getirmemiz başarıdır. Bir dahaki seçim beyannamemizi hazırlayana kadar önceden beyan ettiklerimiz yerine getirmiş olacağız" diye konuştu.
 
Bizim gönlümüzden geçen Çakır
Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kala, seçimlerle ilgili görüşlerini aldığımız Arslan, gönlünden geçen ismin AK Parti Kurucu İl Başkanı olan Fahri Çakır olduğunu söyledi.

Arslan, "Bizim siyasete başlamamıza vesile olan kurucu başkanımızı aday olarak duyuyoruz. Gönül ister ki kurucu başkanımız olan Fahri Çakır'ın Ticaret Odası'na başkan olması. Açıklanan tek aday var. Bu seçimdir, sandık açılmayınca hiçbir şey belli olmaz. Ben gönlümden geçeni söyledim. Karışacağımızdan değil, müdahil olacağımızdan da değil ama bizim gönlümüzden geçen budur" şeklinde konuştu.

Haber, S. KAŞKIR