AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ilçe ziyaretlerinin ardından rotasını beldelere çevirdi. Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Boğaziçi beldesini ziyaret etti.


 
AK Parti Boğaziçi Belde Başkanı Korhan Kara, Boğaziçi Belde Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Boğaziçi Belde Kadın Kolları Belde Başkanı Havva Başıhoş Deniz, Boğaziçi Belde Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sönmez ziyaretler sırasında İl Başkanı Mustafa Keskin’e eşlik etti.
 


Boğaziçi Yazlık Mahallesi, Şekerpınar Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi ve Ballar Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.



Mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Keskin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için destek istedi. Burada konuşan İl Başkanı Mustafa Keskin “Vatandaşlarımızın bu ilgisini boşa çıkarmayacağız gönüllere girmeye devam edeceğiz.’’ diyerek halkın yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade etti.
 


Öte yandan Yazlık Mahalle ziyareti sırasında sömestr tatilinde, Kur'an Kursu'na giderek Kursu birincilik ile bitiren Samet Arda Ercan’a bisiklet hediye etti.

Haber: C.ÜSTÜNER
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ