Chp’liler bugün parti binasında il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Programa CHP İl Başkanı Kerim Görün, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, geçtiğimiz günlerde parti teşkilatı ile arasında seçim polemiğine giren CHP Düzce eski milletvekili adayı Selçuk Yanmaz ve partililer katıldı.

Program sonrasında mikrofonlarımıza özel açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kerim Görün seçimin ardından CHP’nin Düzce’deki çalışmaları ve bundan sonraki süreçte alacağı tavır hakkında bilgiler verdi.

Ana muhalefet partisi olarak iktidarın bütün çalışmalarının yakın takipçisi olacaklarını ifade eden Görün, “mantıklı akılcı öneriler getirerek yapılması gereken hizmetlere katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Görün, Çoban’da yapımı devam eden dal-çık’ın ciddi trafik sorunu yarattığını ifade ederek, “bu sıkıntı mutlaka ortadan kaldırılmalıdır” dedi.

Görün“Çoban kavşağının yapılmaya başlandığını gördük. Bu ciddi bir trafik sorunu yaratıyor. Bu trafik sorununu acil olarak çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. İnşaatın yapılma süreci var ancak ulaşımda da inanılmaz zorluklar çekiliyor. Alternatif yolların bir an önce harekete geçirilip bir sıkıntının mutlaka ortadan kaldırılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Organize sanayi bölgesi yolunun en öncelikli sorun olduğunun altının çizen Görün, yolun yapımının gündemde bile olmadığını ve sokak aralarında dolaşan tırların ciddi tehlike yarattığını ifade etti.

Görün “Organize sanayi bölgesinin hala bir girişi yok. Burayla ilgili gündemde de bir şey yok. Özellikle Çay Mahallesinin içinden geçen bulvarın Aydınpınar caddesine bağlanmasıyla ilgili hiçbir duyum almadık. Bu cadde Düzce’de açılması gereken en önemli caddedir. Çünkü organize sanayi bölgesine yük taşıyan 30- 40 tonluk büyük tırlar sokak aralarından dolaşmakta ve insanların can ve mal kaybını tehdit etmektedir. Bunu mutlaka iktidar öncelikle ve ivedilikle ele almak zorundadır.” Şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR