Saadet Partisi’nin Kasım Ayı İl Divan Toplantısı yapıldı... Kasım ayı toplantısında Saadet Partisinin Düzce Belediye Başkan adayına açıklık getirildi. Selim Gökdemir’in vefatının ardından İl başkanlığına getirilen Birkan Mertol, görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday olduğu açıklandı.

 

İl Divan Toplantısı’nda başkanlık yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Düzce sorumlusu Fethi Görür, hem Düzce hem de ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Görür’ün konuşması zaman zaman partililer tarafından büyük coşku ve alkışla kesildi. En iyi belediyeciliğin saadet partisinin yaptığını savunan Görür, geçmişi tertemiz adaylarla seçime gideceklerini söylerken, hakkında 33 dosya olduğu iddiaları olan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’e göndermelerde bulundu…

 

Ruhi Kurnaz’ın 1 yıl iktidar, 9 yılda muhalefette Saadet Partisi’nden Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Görür, 10 yıldır Ak Parti İktidarında yönetilen Düzce’nin Ruhi Kurnaz dönemiyle karşılaştırıldığında hiçbir hizmet alamadığını savundu…

 

Görür, ”30 Mart Yerel seçimlerinde Konuralp’in de Mahalle olmasıyla 30 noktada seçime gidilecek. Bu seçim süreci her parti teşkilatının kendi içinde seviyeli bir şekilde yürütmesi gereken bir süreçtir. Biz de teşkilat olarak kendimize yakışanı yapıyoruz ve seviyeli bir şekilde çalışmalarımızı iddialı olarak sürdürüyoruz. Biz Düzce’ye 10 yıl hizmet vermiş bir partiyiz. Ruhi Kurnaz kardeşimiz yalnızca bir dönem iktidar partisi olarak Düzce’ye hizmet etmiştir. Oysaki Mehmet Keleş ve İsmail Bayram kardeşlerimiz iktidar olarak Düzce’ye hizmet ettiler. Şimdi Düzce’yi görüyoruz. Ruhi Bey’in deprem döneminde yaptıkları hizmetlerle AKP’nin hizmetlerini karşılaştırmanız mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ONA BUNA LAF YETİŞTİRİYOR

 

Görür’ün hedefinde Sosyal Paylaşım sitesinde yaptığı açıklamalarla gündemde kalan Ak parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu vardı… Kaşıkoğlu’na “pişkin” benzetmesinde bulunan Görür,”2009 yılında milletvekili olan Kaşıkoğlu’nun can düşmanı olan bir isim aday oluyor.Üstelik yolsuzluk dosyalarının akıbeti de hala ortaya çıkartılmış değil ancak Metin Kaşıkoğlu hala pişkinlik yapıyor. Sosyal medya üzerinden ona buna laf yetiştiriyor. Sayın Metin Kaşıkoğlu’nun ben bir hukukçu olduğuna inanmıyorum. Eğer hukukçuysa önce dosyaların bir nüshasını gerekli makamlara,savcılara teslim etmesi, ikinci nüshasını da sayın Başbakana vermesi gerekiyordu. O dosyalar gerçekten varsa gereğini yapmalı.. Eğer yoksa da çıkıp ben bir kişinin adaylığına engel olmak için entrika yaptım demeli ve özür dilemeli.” dedi.

 

Sık sık açıklamalarda bulunan Selahattin Aydın için de Görür, “o bizim kardeşimizdir. kendisine defalarca böyle bir yapının içinde olmaması gerektiğini söylemiştik.” dedi.

 

Haber;S.KAŞKIR