Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimleri geride kalırken, şimdi odanın başına kimlerin geçeceği merakla bekleniyor. 

AK Partili isimler çoğunlukta
Dün yapılan seçimler sonucunda yeni dönemde görev yapacak 31 meclis üyesi belirlendi. Bu üyeler arasında AK Partili isimlerin çoğunlukta olması ise partinin işaret edeceği adayın başkanlık koltuğuna oturacağını gösterdi. Meclisteki isimlerin neredeyse yarısından fazlasının AK Partili kişilerden oluşması, 'AK Parti'nin dediği olacak" görüşünü doğrularken, şimdi gözler İl Başkanı Keskin'e çevrildi.

Kuvvetli ihtimal: AK Parti'nin adayı 'Dertli'
"Partim kimi derse oyu ona veririm." düşüncesinde olan AK Partili meclis üyelerinin tereddüt etmeden İl Başkanı Keskin'in söyleyeceği kişiye oy vereceği konuşulurken, kulislerde dillendirilen isim ise başkanlığı çok istediği bilinen Ahmet Dertli... Keskin'in Düzce TSO başkanlığı için Dertli'yi işaret edeceği ve çoğunluk oylarla koltuğun sahibinin Dertli olacağı kuvvetli ihtimal olarak görülürken, gözler son sözü söyleyecek Keskin'e çevrilmiş durumda...

Konu yönetim olunca 'Karışmayacağız!' demedi
TSO üyeleri sandık başına gitmeden önce sık sık basın toplantıları düzenleyerek seçimlere müdahil olmadıklarını dile getiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, konu yönetim kurulu başkanlığı olunca 'Karışmayacağız!' demekten kaçındı.

"Bizimle uyumlu çalışacak bir kadro gelecek"
Bugün parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Keskin, "Bizimle uyumlu çalışacak bir kadro gelecek" mesajını açıkça verdi.

TSO seçimlerinde birinci aşamanın komite üyelerinin belli olması ile atlandığını belirterek, sıranın meclis ve yönetime geldiğini hatırlattı. TSO'nun yeni yönetiminin AK Parti İl Teşkilatı ile uyumlu bir çalışma yürütecek bir kadro olacağından şüphe duymadığını vurgulayan Keskin, "İnşallah bu şekillenme de başta Sayın Bakanımız Faruk Özlü, milletvekillerimiz ve bizimle uyumlu bir kadro olacağından biz şüphe etmiyoruz. İnşallah güzel bir kadro ile Düzce’nin yarınlarının daha güzel olması adına biz TSO ile uyumlu bir çalışma dönemi geçireceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Haber: C.ÜSTÜNER