Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere gittiği Ankara'da AK Partili üst düzey yöneticilerin kapısını çaldı.

Başkan Özlü, Ankara temasları çerçevesinde yoğun bir gün geçirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u ziyaret etti.

Başkan Özlü, görüşmelerde Düzce’de yapılan ve yapılacak olan hizmetler noktasında bilgi vererek, Türkiye gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Düzce’nin potansiyelini, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak birçok yönden gelişmesine önem verdiklerinin altını çizerek anlatan Özlü, Düzce’yi ayağa kaldıracak güçlü projelerde yer almak istediklerini belirterek, bunun için de gece-gündüz ekibiyle birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca görüşmelerden memnuniyetini dile getiren Özlü, misafirperverlikleri ve nazik ağırlamaları için AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Çiğdem Karaaslan ve Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkür etti.

Başkan Özlü, 2 günlük Ankara programı kapsamında bugün de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.