Vatan Partisi Düzce İl Başkanlığı basın toplantısıyla üç milletvekili adayını tanıttı. Vatan Partisi Düzce İl Başkanlığı tüm Türkiye’de olduğu gibi hafta sonu yaptığı ön seçimle seçimlerde milletvekili adayı olarak yer alacak üç ismi belirlemek için sandığa gitmişti. 7 milletvekili aday adayıyla seçim çalışmalarına başlayan partide en çok oyu alan Doktor Mehmet Kaçar, Yönetici Serap Naz Başar ve Emekli Bankacı Ruhsar Uysal partinin milletvekili adayı ilan edilmişti.
Adaylarını basın toplantısında tanıtan Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez Ak Parti iktidarının ülkeyi hasta ettiğini hastalığı tedavi edecek kadronun Vatan Partisi’nde olduğunu belirtti.

GERİYE SADECE ANKARA KALDI!
Milletvekilleri adaylarından sözü ilk alan Milletvekili Adayı Serap Naz Başar oldu. Başar, Türkiye’nin mevcut tablosunda sokakta yürüyen hiçbir kimsenin gülümsemediğini dile getirerek Vatan Partisinin seçimlere ‘Gülümse Türkiye’ sloganıyla hazırlandığı için aday olduğunu söyledi. Başar, Vatan Partisini tercih sebeplerinden birinin de anayasanın ilk üç maddesine baktığında geriye Ankara’nın başkent olarak kaldığını aktardı ve Vatan Partisi’nin gümbür gümbür geldiğini ifade etti.

HUZURSUZLUK DÜZCE’YE KARA BULUT OLARAK ÇÖKTÜ
Emekli Bankacı Ruhsar Uysal’da yaptığı konuşmada iktidarın barış ve kardeş ortamını bozduğunu söyleyerek huzursuzluk ortamının kara bir bulut olarak Düzce’ye de çöktüğünü belirtti. Uysal, Düzce’nin sorunlarına değinerek sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

CUMHURİYET YIKILDI, BİAT KÜLTÜRÜ GELDİ
Doktor Mehmet Kaçar’da toplantıda Vatan Partisi’ni tercih sebebini anlattı. Kaçar, Ak Parti iktidarıyla Cumhuriyetin yıkıldığını yerine biat kültürünün geldiğini vurguladı. Kaçar, vatandaşlara seslenerek sadece söyleme değil eyleme bakmaları çağrısında bulundu. 

Haber:Y.SEVER