2013 yılında kurulan ve yeniden teşkilatlanma kararı alan bu teşkilatlanma yada “Dört yapraklı yonca  değişimi “ adını veren Muhafazakar  Yükseliş Partisi Düzce il kongresinin ardından Gümüşova ilçe kongresi de gerçekleştirildi. Yapılan kongrede Feridun Çavuş Gümüşova İlçe Başkanı seçildi.

Katılımcı sayısının yüksek olduğu gözlemlenen kongrede işsizlik, faiz oranları ,fabrikaların durumu ve Gümüşova’nın Düzce için  olan önemi ele alındı.

“Partimizin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz”

Muhafazakar Yükseliş Partisi İl Başkanı Ayhan Aktaş kongrede bir kez daha işsizliği ve faiz lobilerini ele alarak şu ifadelerde bulundu:

“Partimizin hedefleri doğrultusunda ekonomiyi iyileştirmek istiyoruz . Vatanımıza  bir faydamız olsun istiyoruz ve bu yüzden kurulma amacı hissettik. İnşallah bu doğrultuda devam etmeye çalışacağız. Faiz lobisi ile başlayan yabancı bankaları kapatmak isitiyoruz. Yerli bankaları teşvik etmek ve Ptt Bank gibi yapmak istiyoruz. Tarım üreticisine destek vermek istiyoruz. Ülkemizi kalkındırma hedeflerimizi yönetime seçilirsek  gerçekleştirmek  istiyoruz.”

Düzce sanayi devi bir şehirdi”


Muhafazakar Yükseliş Partisi’nin ana hedefinin kötüye giden ekonomiyi düzeltmek olduğunu ifade eden Düzce İl Bölge Başkanı Yaşar Madenoğlu ,  Gümüşova  kongresinde  şunları  söyledi : 

“Düzce sanayi devi bir şehirdi. Ama şu anda fabrikalar tek tek kapanıyor. İşsizlik son safhada. Gençlerimiz işsiz kalıyor . Kapanan fabrikaları ayakta tutmak, yeni fabrikalar açmak, hayvancılığa destek vermek, fındığa destek vermek hedefindeyiz. Turizm olarak güzel yerleri var Düzce’mizin ama bilinmiyor. Turizmde de tanınmak istiyoruz. Mesela Akçakoca çok güzel bir yer. Ama tanınmıyor. Buraları tanıtmak istiyoruz. Gelişimine katkı sağlamak amacındayız .”

Haber :C.A.Kuş