Tek listeyle gidilen Ak Parti Gümüşova 5.Olağan Kongresi sorunsuz tamamlanırken il başkanı Metin Kaşıkoğlu, ilk kez bir kongrede „kaybetme“ odaklı yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

 




VEBALINI ÖDEYEMEYİZ

Kaşıkoğlu yaptığı kürsü konuşmasında gündemin can yakıcı maddeleri olarak nitelendirdiği bazı hususlar üzerinde durdu. "Ağaca takılıp ormanı görmemezlikten gelemeyiz. Bizim eksikliğimiz nedeniyle bir milletvekili eksilir ve 329 vekilin altına düşersek görevimimizi yapmamış oluruz. Bir milletvekilini kendi nefsi arzumuzdan kaybedersek bunun vebalini hiç kimse ödeyemez."

Ak Parti Gümüşova İlçe Teşkilatı 5.Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Necmi Kurt güven tazeleyerek göreve devam etti. Saat 11:00'da başlayan Ak Parti Gümüşova Kongresi il teşkilatından ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin dışında Gümüşovalı vatandaşların katılımıyla yapıldı.


Gümüşova Kongresi'nde konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap'ın son yerel seçimde görevi MHP'den devraldığını hatırlatarak 'Nasıl bir enkaz devraldığını ona sormak lazım' dedi.



Milletvekili İbrahim Korkmaz ayrıca Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap'ın adında Azap olduğunu berliterek Gümüşova Belediyesi'nin mevcut durumdan dolayı yaşadığı zorluğu hafifletmek için çalıştıklarını vurguladı.

Milletvekili Fevai Arslan ise 2009'da MHP'ye verilen bayrağı tekrar geri aldıklarını, kaybettikleri zamanı telafi etmek için çalışacaklarını dile getirdi.

Gümüşova İlçe Teşkilatı görevine devam eden Necmi Kurt faaliyet raporunu okuyarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve herkese teşekkür etti.

 

Haber;Y.SEVER