AK Parti Gümüşova Adayı Ahmet Azap düzenlenen programla tanıtıldı. Gümüşova Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım törenine İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu başta olmak üzere teşkilat üyeleri, Eski Milletvekilleri Fahri Çakır ve Celal Erbay, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda Gümüşova halkı katıldı. Aday tanıtım töreninde konuşan İlçe Başkanı Necmi Kurt, 30 Mart yerel seçimlerinin ilçenin geleceği için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Mevcut belediyenin boş ve yalan vaadleri halen devam ediyor. 5 yıl boşa geçti, artık kaybedecek zamanımız yok. İnşallah ilçemiz 30 Mart'ta AK Belediyecilik ile yeniden tanışacak." dedi.
Ardıdan Eski Milletvekillerinden Fahri Çakır ve Celal Erbay birer konuşma yaptı.

Kaldırım taşı söküp takmak belediyecilik değil

Eski Milletvekili Fahri Çakır ise, "Gümüşova'ya bizim zamanımızda yapılanın dışında hiç bir şey yapılmadı. Kaldırım taşı söküp takmak belediyecilik değildir. Fırsat kapıda. Tekrar özlenen hizmetleri almak için 30 Mart'ta Ahmet Azap'a oy vereceksiniz. Ahmet Azap ve ekibi çalmaz, çaldırmaz, Gümüşova için gece gündüz çalışır daha ne istiyorsunuz." diye konuştu. 23. Dönem Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ise ''Durmak yok, yola devam'' diyerek "El ele gönül gönüle bu seçimi farkla kazanacağız" diye konuştu.

Ülkenin geleceği için büyük önem taşıyor

30 Mart Yerel Seçimleri için titiz bir çalışma yürüttüklerini ve bu çalışmanın sonunda Gümüşova'da Ahmet Azap'ın belirlendiğini belirten AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise "30 Mart Gümüşova'nın kaderinin yeniden döndüğü yüzünün güldüğü bir tarih olacak" dedi. 30 Mart her ne kadar yerel seçim olsa da, ülkenin geleceği açısından da büyük önem taşıdığını ifade eden Kaşıkoğlu; "Ülkeyi yeniden yangın yerine döndürmek istiyorlar" diye konuştu.

Aday tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkan Adayı Ahmet Azap ise Gümüşova ilçesi için hazırladığı projelerini tanıttı.

Haber; C.ÜSTÜNER