CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, il genel meclisi ve belediye meclisi adayları ile birlikte Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. İl başkanı Nurettin Türkmen ve merkez ilçe başkanı semih Cemşit’in de eşlik ettiği ziyarette Oda Başkanı Yavuz Yılmaz ve üyelerinden 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istendi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Yavuz Yılmaz, Karslıoğlu ve ekibine başarılar diledi ve Düzce için hayırlı olanın kazanması dileğinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette gündem trafikti. Hızla gelişen Düzce’de yolların yetersiz kaldığı ve artırılması gerektiği üzerinde duruldu. Düzce’nin trafik, terminal ve otopark sıkıntısını sık sık dile getirdiklerini ifade eden CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, belediye başkanı oldukları takdirde sorunları sivil toplum kuruluşları ile birlikte masaya oturarak çözeceklerini belirtti.

Keyifli sohbetin ardından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından ayrılan Karslıoğlu, dün Düzce’ye gelen CHP Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin ziyaretini değerlendirdi. İnce’nin ziyareti sırasında Genel Merkez tarafından yaptırılan ankette CHP’nin Düzce’de ikinci parti olduğunu ifade ettiği ve bu tempoda devam etmelerini istediğini söyledi.

 

Haber;S.Kaşkır