AK Parti Genel Merkezi’nin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte 11 ilin belediye başkanını Ankara’ya çağırması Düzce’de gündeme bomba gibi düştü.

Keleş görevden alınacak” şeklinde yorumlandı

Keleş’in başkanlık görevine ilişkin kamuoyunda uzun süredir devam eden iddialar üzerine genel merkezin attığı adım kamuoyunda yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Çoğu vatandaş bu sürpriz gelişmeyi, “Keleş görevden alınacak” şeklinde yorumlarken, söylentilerin alıp başını yürümesine karşılık ilgili kurumların sessizliğe bürünmesi kafaları kurcalayan bir başka nokta oldu. Düzce’yi çalkalayan iddialar karşısında hiçbir AK Partili’nin çıkıp kamuoyuna bilgi vermemesi “Keleş başkanlıktan alındı” söylentilerinin doğru olduğu kanısını ortaya çıkardı.

AK Partili bazı önemli isimler de gündemde…

Öte yandan Genel Merkez’in görevden alma hamlesine karşılık Başkan Keleş’in istifa önerisini sunduğu gibi bir çok söylentinin dolaşmasına neden olan Ankara’daki görüşmeden yeni sürprizlerin de çıkabileceği öne sürüldü. Keleş’in yanı sıra Düzce’deki AK Partili bazı önemli isimlerin de parti ile yollarının ayrılmasının gündemde olduğu da gelen iddialar arasında….

C. Üstüner - Y. Sever