Genel seçim hazırlıkları bütün partilerde hızla devam ederken AK Parti’den Düzce milletvekili aday adayı olan iş insanı Zafer Gündüz de dün akşam Öncü Ana Haber’e konuk olarak milletvekili seçilmesi halinde Düzce’de yapacağı çalışmalardan bahsetti.

“Marka şehir, işlenmemiş maden”
Düzce’nin gelişmeye ihtiyacı olduğunu belirten Gündüz, “Düzce şu an işlenmemiş bir maden durumundadır. Bu nedenle Düzce’yi marka şehir haline getireceğiz. Bakanımız Faruk Özlü göreve geldiği günden itibaren Düzce’nin gelişmesi için çok güzel çalışmalar başlatmıştır. Biz de yaklaşık iki yıl önce Düzce’yi marka şehir yapmak için çalışmalara başladık ve Düzce’de 2 bin kişinin katıldığı bir anket çalışması yaptık. Seçilir seçilmez planlarına başladığımız marka şehir uygulamasını hayata koyacağız” ifadelerini kullandı.



“Düzce, yatırım şehri haline gelecek”

Marka şehir projesinin hayata geçmesiyle Düzce’nin kazanacaklarına da değinen Gündüz, “Bu proje hayata geçtiği zaman Düzce, yatırım ve marka şehre dönüşecektir. Düzce’nin yaşam standartları daha da gelişecektir. Düzce aynı zamanda cazibe merkezi, turizm merkezi, daha huzurlu yaşam yeri, işsizliğin olmadığı bir şehir haline gelecektir” şeklinde konuştu.

Gündüz, projelerini anlattıktan sonra Akçakoca’ya giderek partisinin Akçakoca İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.





Haber: M.AYDIN