MHP’den Düzce Belediye Başkan Adaylığı konuşulan ancak hakkında resmi bir açıklama yapılmayan Ömer Küçük, Öncü Ana Haber’de telefon ile bağlanarak adaylığını önümüzdeki hafta açıklayacağını söyledi. Küçük, Gecikme sebebinin kendi iş yoğunluğundan kaynaklandığını söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun sosyal paylaşım sitesinde, kendi hesabında Küçük ile ilgili paylaştığı “piyasaya 1,5 milyon lira borcu karşılığında aday oldu” iddiasını da yanıtlayan Küçük, belirtilen rakamların hayali olduğunu belirterek sert bir dille eleştirdi.

 

Küçük, “O kadar saçma şeylere muhatap oluyorum ki, gıyabımda konuşulan bu konular hiç hoş olmayan konulardır. Açık yüreklilikle söylemek isterim, bu konuşulan rakamlar hayali rakamlar. Bunu söyleyen arkadaşlarımız, maalesef geçmişten gelen alışkanlıklarını hala bırakmamışlar. Özellikle Düzceliyi borçlu iller sıralamasında dördüncü sıraya taşıyan adamların, kalkıp bunu konuşmaya hiçbir hakkının olduğunu düşünmüyorum. Benim hesaplarımı değil, Düzcenin hesaplarını göz önüne alıp, Düzce’yi nasıl kurtarmaları gerektiğinin hesaplarını yapmaları gerekirken, bunları konuşmaları çok abes.” diye konuştu.

Düzce’yi geçmişte yaptıkları gibi yalanla bir maceraya sürüklediklerini öne süren Küçük, “bizler bunları bir daha Düzcelilere yaşatmamak adına talip olduk…”dedi.

Küçük, “Gereğini yapacağımı konusunda halkımızın karşısına, hiçbir soru işareti bırakmayacak şekilde çıkacağız, Düzce’mizin geleceğini şekillendirmek, geleceğin Düzce’sinde gülen yüzleri görmek için bu yola baş koyduk, fedakarlık yapmaya değil, kendimizi feda etmeye hazır bir kadro ile Düzce’ye görev yapmaya geleceğiz.” İfadelerini kullandı…

Haber; S.KAŞKIR