Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Düzce’ye geldi. Parti binasında Düzce gençlik kolları ve partililer tarafından karşılanan İrfan İnanç Yıldız, ziyaretlerinin amacının Türkiye’nin tüm illerini dolaşarak gençlerin yaşadığı problemleri Ankara’ya taşımak olarak açıkladı.
Gençlik Kolları olarak Türkiye’de dolaşmadıkları il bırakmadıklarını söyleyen Yıldız, Düzce’yi önemsediklerini belirtirken Düzce’nin hak ettiği gibi yönetilmediğini belirtti.

DÜZCE HAK ETMEDİĞİ GİBİ YÖNETİLİYOR

Yıldız, “Özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Düzce’yi tercih etmiş olmamız, Düzce’ye verdiğimiz önemi ortaya koyuyor. Cumhuriyet değerlerine inanan, özgür, eşit, bu ülkenin aydınlık geleceğinde var olmak isteyen gençlere verdiğimiz değerden. Düzce çarşı ve esnafa yaptığımız gezide Düzce’nin hak etmediği gibi yönetildiği gördük. Düzce Terminali olmayan, kültür merkezi olmayan, otobana bağlantısı olmayan bir il. Düzce’nin ciddi bir potansiyele sahip ancak hak ettiği gibi yönetilmemiş. Düzce halkı yerel seçimlerde bu durumu değerlendirerek oylarını kullanacaktır.” dedi.

11 YILLIK BİR DİKTA YÖNETİMİ VAR

CHP’nin sosyal demokratik belediyecilik anlayışını gençlerle birlikte hayata geçireceklerini belirten Yıldız, Türkiye’de gençlerin sorunlarına değinerek gençleri CHP’ye davet etti.

Yıldız, “Üniversiteli arkadaşlarımızın istihdam sıkıntısı var. Ak Parti, üniversitelerin eğitim seviyesini ve nitelikli eğitimi aşağılara çekti. Genç nüfus oy deposu olarak kullanılıyor. Gençlerin öldürüldüğü, dinlenmediği, geleceğinin planlanmadığı 11 yıllık bir dikta yönetimi var. Biz, gençlere kendi kuracakları gelecekte söz sahibi olma garantisi veriyoruz. Düzceli genç arkadaşlarımızı partimize davet ediyorum.” diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR