Düzce’de partilerin Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Halkla buluşan adaylar, seçmenin isteklerini dinlerken, izleyecekleri politikaları da anlatıyorlar. 7 Nisan’da listelerin yüksek seçim kuruluna teslim edilmesinden sonra çeşitli tanıtım toplantıları yapan ve ziyaretler düzenleyen adayların isimleri seçmenin aklına ne kadar kazındı?
Bu sorunun cevabını bulmak için sokakta halkın görüşlerine başvuran haber ekibimiz “ Düzce Milletvekili adaylarının isimlerini biliyor musunuz?” sorusunu yönetti.

Çoğunlukla “hayır” cevabını veren Düzceli vatandaşların, partilerin milletvekili adaylarını yeterince tanımadığı görüldü.

Siyaseti yakından takip ettiği görülen birkaç vatandaş ise hem iktidar partisinin hem de muhalefet partilerinin adaylarının isimlerini sıraladı.

Çoğunlukla partilerin adayları bilmeyen vatandaşlar ise, “adaya mı yoksa partiye mi oy vereceksiniz?” sorusunu ise genellikle “adaya” şeklinde cevaplandırdı…

 Yaptığımız halk röportajında aldığımız cevaplar gösterdi ki, 7 Haziran Milletvekili seçimlerine 44 gün gibi kısa bir süre kalmasına karşın, partilerin adayları kendilerini halka yeterince tanıtamamış!

Haber;S.KAŞKIR