Düzce Milletvekilleri hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili seçildikten sonra yoğun meclis gündemi nedeniyle ziyaretlerde bulunamayan Düzce milletvekilleri, meclisin tatile girmesiyle ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyorlar.

Milletvekili Osman Çakır, merkeze bağlı İstilli, Mamure, Bahçeköy, Fevziye, Çerkez Taşköprü ve Yeni Taşköprü köylerini, Milletvekili İbrahim Korkmaz ise Beyköy beldesi ve köylerini ziyaret etti.

 Milletvekillerinin ziyaretleri sırasında Ak Parti İl Yönetim Kurulu ve merkez ilçeden en az ikişer kişi ve il genel meclisinin ziyaret ettiği bölgeden sorumlu meclis üyeleri hazır bulundu. Milletvekili Osman Çakır ziyaretlerinde köy muhtarı, ihtiyar heyeti ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlar köylerdeki öncelikli sorununun yol ve su olduğunu belirtirken, köy muhtarları da köylerdeki eksiklikleri içeren bir dosyayı Çakır’a iletti.
Korkmaz, Beyköy’de

Milletvekili İbrahim Korkmaz ise Beyköy beldesinde esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Milletvekilinin gelmesini fırsat bilen esnaf, fındıkta fiyat artışı beklentisini iletmeyi de ihmal etmedi.

Son günlerde artan terör olaylarına da tepkili olan esnaf, artan saldırıların sebebini sordu. Terör örgütü ile mücadele konusunda sabırlı olmamız gerektiğini belirten Korkmaz, bu ülkenin kolay kazanılmadığını ifade ederek hükümetin gerekli mücadeleyi verdiğini dile getirdi.

 Haber; S. KAŞKIR