12 Haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam eden AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Fevai Arslan Ana haber bültenimize konuk oldu ve yaptığı açıklamada AK Parti’yi eleştirenlere sert çıktı.
AK Parti’nin 8,5 yıldır Düzce’de hiçbir şey yapmadığını söyleyen muhalefet partilerine sert çıkışan Arslan, “Ne yapmamışız çıksınlar onları açıklasınlar. Halk bunlara cevabını sandıkta verecektir.” İfadelerini kullandı.
Arslan, “Bizi eleştirenler çıksınlar ne yapmamışız onu açıklasınlar. Ben bunlarla polemiğe girmem. Bunlarla polemiğe girmek havanda su dövmekten başka bir şey değildir. Halk bunlara cevabını sandıkta verecektir.” Şeklinde konuştu.
Seçim çalışmalarına da devam eden Arslan Hamidiye Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştur. Geziye Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve partililer katıldı.

Burada konuşan Arslan, ülkenin 2001 yılından bu yana büyük yol aldığını ve 2001 yılında bankaların bir gecede içinin boşaltıldığını vurguladı. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunun vurgusunu yapan Arslan, AK Parti’nin halk nezdinde hala çok büyük itibar gördüğünü belirtti.

Haber; R. BAL