Bayramlaşma programları Ak Parti'nin Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği programla devam etti. Partinin düzenlediği bayramlaşma programına Düzce genelinden yaklaşık 500 üye katılırken üyelerin bayramlaşmak için oluşturduğu halka da salona yetmeyince üyeler, halka içinde halka oluşturmak zorunda kalındı. Üyelerin bayramlaşmasının ardından konuşmalar da yapıldı. Ak Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, yerel seçimlere değinerek özellikle bayan adayların seçimlerde ön plana çıkması gerektiğini ve aday adaylığı konusunda listenin ilk üçünde en az bir bayanında yer alması gerektiğini söyledi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay da böyle günlerde biraraya gelmenin çok önemli olduğunu söyleyerek manevi atmosferlerde birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da bütün İslam aleminin ve Düzce'nin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Yerel seçimlerde parti içinde göreve gelecek herkesi destekleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise seçimler sonrasında Düzce genelinde göreve kimin geldiği değil gelen kişinin neler yapacağının önemli olduğuna değindi.

Ak Parti bünyesinde ilçe teşkilat başkanları ve Belediye Başkanları da program dahilinde kısa bir konuşma yaparken Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin'in konuşmaya çıktığı esnada şaka yaparak basın mensuplarına “Diğer arkadaşlar gibi kısa konuşma yapayım da yanlış anlaşılmasın. Uzun konuşmayı daha sonra sizinle biraraya gelince yaparız.” demesi üzerine salonda gülüşme ve alkışlamalar oldu. Şahin, konuşmasında genç ve dinamik adaylarla yola devam edeceklerini, dinamikliğini kaybetmiş adayların yeniden seçilmesinin çok zor olduğunu da dile getirdi.