AK Parti Düzce Mimlletvekili Celal Erbay her Hafta Pazartesi günü düzenlediği halk günü toplantısını yaptı.
Toplantıda vatandaşlarla biraraya gelen Erbay halkımız sorunlarını bana iletiyor bende çözüm bulmak için mücadele veriyorum ve bana ulaşan her sorunu mutlaka takip ediyorum dedi. Geçitğimiz hafta Düzce TSO'nun Ankara'ya yaptığı ziyaretlere değinen Erbay çok yararlı görüşmelerimiz oldu. Maliye Bakanı ile görüşmeler yaptık bunların Düzce'ye mutlaka artıları olacaktır dedi.
Başbakan'ın romanlarla yaptığı toplantıyada değinin Erbay biz bir bütünüz bizde insan ayrımı olmaz. Bu kardeşilik hareketi tüm yurdumuzu kaplıyor
kaplamayada devam edecek. Önceki gün bir toplantı yaptık Düzce'de ve bu toplantıda yaz boyunca yapılması gereken çalışmaları görüştük. Burada önemli kararlar aldık. Bizler Milletvekilleri olarak Valilimiz, Belediye Başkanımız hepimiz bir arada Düzcenin gelişmesi için neler yapabilirizi konuştuk dedi. Biz Yığılca ilçemize verdiğimiz yol ve diğer hizmetler sözümüzü yerine getiriyoruz diyen Erbay, duble yollar ve dalçıklar bunların takibi sürüyor ve devam eden çalışmaların yanı sıra yeni başlayacak olan projeleride bu yıl tamamlanamın amacındayız dedi.