7 Haziran 25.Dönem Milletvekilliği seçimlerine 43 gün kala Düzce’de siyasi parti adayları seçim çalışmalarına ara vermeden belirledikleri program doğrultusunda devam ediyor. Milletvekili adayları Düzce’nin farklı noktalarında halkla bir araya gelerek sorunları dinliyor ve projelerini vatandaşlarla paylaşıyorlar.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü ile beraberindeki teşkilat üyeleri Küçükmehmetler ve Gölormanı Köylerinde vatandaşlarla buluştu. Küçükmehmetler Köyü'ne seçim gezisi gerçekleştiren AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara AK Partinin çalışmalarını ve gelecek hedeflerini anlattı. Küçükmehmetler köyünde konuşan Faruk Özlü, “ 2015 Seçimlerine çok önem veriyoruz. Bizim Türkiye’nin geleceği için hedeflerimiz var. 2023 ve 2071 hedeflerimiz var. Dünyanın ilk 10’undaki ülkeler arasında olmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı istikrarla yapıyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Zafer Teber ile Ali Fuat Şaşoğlu, CHP İl Başkanı Müjgan Çakman, Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran ve örgüt üyeleriyle Kalıcı Konutlar 5.Bölge ve Azmimilli Mahallesi’nde kurulan semt pazaryerlerindeki pazarcıları ziyaret ederek sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi ise günü Cumayeri’nde geçirdi. Milletvekili adayları Abdullah Danışmaz ve Demet Günday İl Başkanı Onur Özen ve teşkilat üyeleriyle kurum, esnaf ve halkla bir araya gelerek hedeflerini anlattı, sorunları dinledi. Partiler, belirledikleri program dahilinde ziyaretlerine devam edecek.

Haber:Y.SEVER