Cumhuriyet Halk Partisi, haziran ayındaki genel seçimlere yaklaşılırken sahaya erken indi. CHP Düzce teşkilatının kadın kolları örgütü Aziziye Mahallesi’nde kurulan Pazaryerinde pazarcılara poğaça ve meyve suyu dağıttı. “Halk buluşması” adı altında düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen teşkilat üyeleri halkın sorunlarını dinledi.

 

Etkinliğin amacını CHP Kaynaşlı ilçe Başkanı Hayrettin Akar ve İl Kadın Kolları Başkanı Suna Can’dan dinledik. Can, “Bu proje Seçim öncesi halkın sorunlarını dinlemek, onların içine girmek, onlarla bireyler paylaşmak. Kendilerine ikramda bulunuyoruz. Bizim genelde kadın kolları olarak da köy ziyaretleri de olacak. Köylere gitmeden önce bazı tespitler yapıyoruz. Onlardan fikir alıyoruz. O konuda pazaryerini uygun gördük.”dedi.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Suna Can, pazarcılarla yaptıkları görüşmenin ardından tespitlerini aktardı.
Can, “İnsanlar çok net ifade etmiyorlar ama. Herkes her şeyin son noktaya geldiğinin farkında. Her şeyin açık ve net olduğunun farkında. Bizden oy alana kadar çok çeşitli şeyler vaat ettiler ama yavaş yavaş gerçek yüzlerini göstermeye başlıyorlar diyenler oldu.” diye konuştu.

 

Haber;S.KAŞKIR