AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olduktan sonra ilk kez geldiği  Düzce'de halkla bir araya gelmek amacıyla Anıtpark Meydanında düzenlenen programa katıldı. Özlü, Mehteran eşliğinde Atatürk Bulvarı ve İstanbul Caddesinden Anıtpark Meydanına ilerledi.



Yol boyunca Düzcelileri selamlayan Bakan Özlü, Düzceliler tarafından ilgi ve sevgi ile karşılandı.


“Düzceliler Bakanımızı Yalnız Bırakmadı”

Anıtpark’taki organizasyona Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı Kadın Kolları Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, parti teşkilatı üyeleri ve Düzceliler katıldı. Alanı dolduran Düzceliler Bakan Faruk Özlü ve AK Parti lehine tezahüratlar yaptılar.

“Nihayet hak ettiğimize kavuştuk”

Anıtpark Alanında ilk olarak AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ardından Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir Düzcelilere hitap etti. Düzce’nin hak ettiği başarıya nihayet ulaştığını belirten Keskin, Düzce’yi bölgenin en gelişmiş ili yapma adına çaba sarf edeceklerini söyledi.

İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Sizler bu kutlu yolculuğumuzun cefakar ve vefakar neferlerisiniz. Bu büyük davanın kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ve partimize sahip çıktınız. Düzce’mizi hep gururlandırdınız. Düzce’mizin bu büyük desteği ile hak ettiğine nihayet kavuştu. Bu yolculuk sonrasında Düzce’mize ağabeyimiz, büyüğümüz, Faruk Özlü’ye bakanlık nasip oldu. Bu bizler için büyük bir onurdur.” dedi.

“Ankara Sesimizi Duydu”

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce’nin sesini Ankara’nın duyduğunu söyleyerek düşüncelerini dile getirdi. “Bizler her zaman Düzcelilerin daha iyisini hak ettiğini söylüyorduk. Düzcelilerin sesini Ankara duydu. 2002 yılından beri çalışmaktan şeref duyduğum kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım Düzcelilerin sesini duydu. Şeref ile geldik Düzce’ye. Bugün Düzce’nin, bölgenin ve Türkiye’nin günüdür. Bu mutluluğu hak ediyorsunuz.” dedi.

“Düzce’ye hizmet olarak geri döndüreceğiz”

Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Faruk Özlü’nün üzerine yüklenen bakanlık yükünü hep birlikte üstlenerek Düzce’ye hizmet olarak geri döndüreceklerini söyledi. Arslan, “ Ülkemizde hangi seçim olursa olsun sizler Ak Partiye hep destek verdiniz. Bu desteklerin sonucunu 13 yıl sonra Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız gördü. Bu ödül sizler sayesinde geldi. Hepimize hayırlı olsun. Faruk Özlü’ye yüklenen yükü hep birlikte üstleneceğiz ve Düzce’ye hizmet olarak geri döndüreceğiz” dedi.

“Bakanlık Düzcelilere Verildi”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzcelilerin AK Partiye verdiği destek sonucu bu önemli görevin Düzcelilere verildiğini söyledi. Özlü, “Bu kardeşiniz sizlerin desteğini hep hissettim. Elde edilen başarı hepimizin başarısıdır. 65. hükümet ile önemli bir görev şahsıma laik görüldü. Bu görevi bana laik görenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah’ım bizlere doğru hizmetler etmeyi nasip etsin. Bu bakanlık Düzcelilere verildi. Bu bakanlık verilen desteğin bir karşılığıdır.” dedi.


Konuşmaların ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve AK Parti kadroları, Düzcelileri selamlayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Anıtpark’ta düzenlenen törende BakanıFaruk Özlü’ye bir sürpriz de yapıldı. Çocukluğundan bu zamana Bakan Faruk Özlü’yü anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Haber:Y.SEVER