Ak Parti Milletvekili Fevai Arslan MANŞET ÖZEL’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçim kararını değerlendiren Arslan, ‘Sırtımızın teri kurumada sath mailine girdik. Seçim kararı performansımızı etkilemedi aksine bizi kamçıladı.’ dedi.

DAVA ASKERİYİM
Arslan, aday gösterilmesinin altında yatan gerekçeyi dava askeri olduğunu vurgulayarak ifade etti.

DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ
Arslan, yeniden aday gösterilip gösterilmemesine ilişkin  ‘Oy liderlere veriliyor. Oylar partiye ve lidere göre veriliyor. Bağımsız aday olarak çıksam seçimi kazanamam. Liderimiz çok önemlidir. Dere geçilirken at değiştirilmez. Bir daha aday gösterilmeme korkusu bende olmaz. Biz siyasetin kendi çizgimizde hiç sapmadan yürümeye çalışıyoruz. Bizim öyle bir kaygımız olmaz. ’ yorumunda bulundu.

HALKTAN İKAZI ALDIK
Arslan, 7 Haziran’da Düzce’de yaşanan oy kaybıyla halktan ikazı aldıklarını dile getirirken en büyük gerekçelerin ise emekli maaşları, asgari ücretten alınan vergi ve çözüm sürecinde izledikleri yöntem olduğunu belirtti.

İŞTEN ÇIKARILIR KORKUSUYLA VEREMEDİK
Emeklinin gönlünden geçeni veremediklerini söyleyen Arslan, asgari ücretle çalışanın ücretine işten çıkarılır korkusuyla zam yapamadıklarını aktardı.

ÇÖZÜLMEYEN KAMU YATIRIMI KALMADI
Düzce’de çözülmeyen kamu yatırımı kalmadığını paylaşan Arslan, girilecek olan seçim sürecinde ‘Bitmeyen hastane inşaatını artık konuşmayacağız. Hastane inşaatı yüzde 85 düzeyine geldi. Otogar inşaatı hızla devam ediyor. Otoban bağlantısının ihalesi yapıldı. 500 gün içerisinde teslim edilecek.  Prefabrik okullarımız devam eden çalışmalarla kalmayacak.’ dedi.

Haber:Y.SEVER