Saadet Partisi İl teşkilatı bugün bayramlaşma töreni için bir araya geldi. SP GİK Üyesi Oğuzhan Asiltürk’ün de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Selim Gökdemir, bütün zorlukların aşıldığı, bayramların bayram gibi kutlanacağı güzel günlerin geleceğini söyledi. Böyle bir günde siyaset konuşmak istemediğini ancak birkaç konuya da değinmeden geçemeyeceğini belirten Gökdemir hükümetin İsrail ile ilgili izlediği politikayı eleştirdi.
Gökdemir, “ Son on yıldır bize gösterilen fotoğrafa bakıldığında millet olarak verilen sözlerin hiç birinin tutulmadığını görmekteyiz. İsrail ile bütün ilişkilerin kesen hükümet, şimdi İsrail’in ticari kazanç sağlayacağı bütün anlaşmaların altına imza atmıştır. Hani one minuteydi. Ayrıca, doğalgaza, elektriğe zam yapılmış bunun adına güncelleme denmiştir, işçiye ve memura sıra gelince güncelleme yok. Bu oyunu bozacak bizler, milli görüşçülerdir.” Dedi.

Bayramlaşmaya katılan SP Genel İdare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk’de partililerin bayramını kutlayarak başörtüsü sorunundan söz etti. Asiltürk, “ Ülkede bu sorunları biz topluma anlatarak çözümünü biz bulacağız.” Dedi.

Haber; H.İŞCAN