Seçimler sona erdi ve Düzce’de AK Parti 3. Defa 3 milletvekilini meclise göndermeyi başardı. Saadet Partisi’nden milletvekili aday olan Selim Gökdemir, Seçim süreci ile ilgili mikrofonlarımıza özel açıklamalar yaptı. Gökdemir, HAS Parti’nin bazı bölgelerde ve Düzce’de Saadet’e darbe vurduğunu ifade etti.

Daha sonra CHP’de yaşanan olayları değerlendiren Gökdemir, geçmiş 9 yıla bakıldığında CHP’nin görevini yapmadığını ve CHP’de yaşanan kaosun sadece bugün olmadığını belirtti. CHP’nin ne iktidar ne de muhalefet döneminde hiçbir yararının olmadığını vurgulayan Gökdemir, muhalefetin görevini yapamadığı yerde Saadet Partisinin olduğunu vurguladı.

Seçilen milletvekillerini de değerlendiren Gökdemir, Düzceli’nin AK Parti’ye bir kredi daha verdiğini ve kendisinin AK Parti ile ilgili endişelerinin olduğunu ifade etti. Gökdemir, 9 yıldan bu yana ekonomi politikalarında AK Parti’nin başarılı olamadığını ve milletin perişan halde olduğunu söyledi ve “Milli görüş gömleği altında çalışmalarını yürütebilirler” dedi.

Haber; R. BAL