Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Sakarya Mitingi öncesi Düzce'ye uğradı ve şehir merkezinde seçim otobüsünden halkı selamladı. Tem Otoyolu Kaynaşlı turnikelerinde Millevekili adayları ve partililerce karşılanan Kurtulmuş, uzun araç konvoyu eşliğinde Düzce'ye geldi.

Seçim Otobüsünde Öncü Mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, Has Parti'nin Türkiye'nin geleceğini kuracak bir parti olarak göründüğünü belirterek, Bu seçim bizim için çok anlamlı. Çünkü yeni bir partiyiz. Bu seçim kampanyası ile Has Parti Türkiyede daha da kökleşecek dedi. 

Toplumun bütün kesiminden destek beklediklerini belirten Kurtulmuş, Barış ve esenlik içinde bir Türkiye kurmak istiyoruz. Kağıt üstünde bir kalkınma değil, adaletsiz bir kalkınma değil adaletli bir kalkınma istiyorsanız bize destek verin dedi.

Bizim olduğumuz parlementoda kavga gürültü olmayacak diyen Kurtulmuş, milyonlarca insanla tanıştık bugüne kadar Kimse bize yalan söylüyorsunuz, vaktimizi boşa harcıyorsunuz demedi. Halkımız Bize güvendi.Bizde Halkın sesinin olduğu bir parlamento olsun istiyoruz. Düzce de Has Parti temsilcisini parlementoya göndersin dedi.

Kurtulmuş röportajın ardından Milletvekili adayları ile birlikte Şehir merkezinde Düzcelileri selamladı ve seçimler için destek istedi.

Kurtulmuş daha sonra Sakarya'ya geçerek partisinin il teşkilatınca düzenlenen mitingine katıldı.

Haber; Ü. ÇETİN