Ak Parti Düzce il teşikiları ve Milletvekili Celal Erbay Türk Hava Kurumu Düzce Şubesini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan THK Düzce Şube başkanı Kenan Varol: " Türk hava kurumu bu güne kadar Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biridir. İçişlerine bağlı bir kurum olduğumuzdan dolayı Türkiye'nin en yaşlı yardım kuruluşlarından biriyiz. Türk hava kurumuna ilk bağışlanan ucağın adı Düzce idi. Türk Hava Kurumu devletten her hangi bir yardım almadan ayakta kalıyor. Projelerini hayata geçirmek için sadece derilerden ve fitre zekatlardan gelen paralar ile ayakda durabiliyoruz. Genel merkezimizin onursal Başkanı Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül iken, Düzce onursal Başkanımız ise Valimiz Bülent Kılınç'tır. Kıbrıs barış harekatında paraşütçü birliklerimize eğitimi Türk Hava Kurumu vermiştir. Elde ettiğimiz gelirler sayesinde bizler Türkiye'de ki gençlerimize havacığı öğretiyoruz. Düzce'de bişeyler yapmak için bize sahip çıkmanızı istiyoruz. Düzce'de yapmak istediğimiz projelerin ilk başında Türkiye de sadece İzmir ve İstanbul'da bulunan Havacılık Meslek yüsek okulu kurmak. Bunun içinde siz milletvekilimizden destek bekliyoruz dedi.
Ak parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ise: " Düzce için neler yapabiliriz diye buraya geldik. Bizler sadece seçim zamanı değil her zaman sizlerle buluşabilmek için çabalıyoruz. Sizin projeleriniz için AK Parti kapılarımız sonuna kadar açıktır. Sizlere söz veriyoruz bu projeler için gerekli tüm mercilerle görüşerek Düzce'nin kazanmasını sağlayacağız. Düzceliyim diyen herkesi bu kurumlara üye olmaya yönetime girmeye bekliyorum şeklinde konuştu.
Ak Parti Milletvekili Celal Erbay: " Başkanımızında dediği gibi Türk Hava Kurumu'na bağışlanan ilk uçağın adı Düzce'ymiş. Bu bağışı tekrar yapabilmemiz için ele ele verip çabalamamız yeterli olacağını düşünüyorum. Sizleri öncelikle tebrik ediyorum. Düzce şubesini fetret döneminden alıp altın çağı dönemine geirmeye çalışmanız gözlerimizden kaçmadı. Havacılık Meslek Yüksek Okulu hakkında rektörümüzle görüşüp hemen o konuya el atacağımızı ve Düzce'mize bu Meslek Yükse Okulunu kazandıracağımızdan hiç şübheniz olmasın. Belki bu yaz bu meslek yüksek okulunu da açabiliriz diye umuyorum. Paraşüt kulesi neden Düzce'de olmasın dedi.