Meclis üyeleri 18 Şubat'ta açıklanıyor 

 

30 Mart Yerel Seçimleri'ne 1.5 aydan az bir süre kala yoğun bir çalışma yürüten siyasi partiler, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerini bu hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. Seçimin iddialı partilerinden CHP de AK Parti ile aynı günde, 18 Şubat Salı gününde meclis adaylarını açıklayacak. Belediye meclis üyelerini belirlerken çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, işin ehli isimleri bu göreve layık gördüklerini söyledi. Belediye meclisi ve İGM koltuklarına oturacak isimlerin Düzce'nin gelişimine dair kararlar alacak olması nedeniyle konulara hakim olması gerektiğine dikkat çeken Karslıoğlu, listenin bu kriterler göz önüne alınarak hazırlandığını ifade etti.

 

 

Gerçekçi bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz

Seçim yarışının iyiden iyiye kızıştığı şu günlerde rakiplerinin hayata geçirmeyi vaad ettiği projelerinin bir çoğunu "Hayalci" bulan Karslıoğlu, "Biz gerçekçi bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Hayal vaad etmiyoruz" dedi.

 

Düzce'nin çözülmesi gereken bir çok sorununun olduğuna dikkat çeken Karslıoğlu, "Terminalden önce Düzce'nin bir otopark sorunu var. 15 yıldır Düzce'ye hizmet geldi denilebilir mi? Hala bir çok proje hayata geçmeyi, bir çok problem çözüme kavuşmayı bekliyor. Böyle bir ortamda tren ya da tramvay gibi vaadlerde bulunmak ne kadar doğru. Önce belediyenin kaynaklarını bilmek ve ona göre hareket etmek lazım. Bunu bilmeden "Yapacağım" vaadinde bulunmak gerçeklikten çok uzak bir yaklaşım. Biz böyle bir yönetim anlayışında değiliz. Önce sorunları çözmeye odaklanmak lazım. Hayalci vaadler üretmiyoruz." diye konuştu.

Haber;C. ÜSTÜNER