Bakanlık görevinin getirdiği yoğun programa karşılık milletvekili seçildiği ilin sorun ve taleplerini ikinci plana atmayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yine Düzce için önem teşkil edecek bir toplantı düzenliyor.

Hem Ankara'da hem de Düzce'de gerçekleştirdiği istişare toplantılarına bir yenisini ekleyecek olan Bakan Özlü, bu kez kentteki tüm yatırımlardan sorumlu olan ilgili kesimleri topluyor. Yarın saat 18.00'da Valilik'te gerçekleştirilecek Düzce Koordinasyon Toplantısı'nda vali, kaymakamlar, belediye başkanları, bölge müdürleri, idari amirler ile siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin hazır bulunması bekleniyor. Bakan Faruk Özlü'nün başkanlık ettiği yılın son değerlendirme toplantısı olma özelliği de taşıyan Düzce Zirvesi'nde bir yandan 2016 yılında yapılanlar masaya yatırılacak, diğer yandan ise 2017 yılında hayata geçirilecek projeler ele alınacak.

Hem milletvekilliği hem de ardından gelen bakanlık görevinde Düzce'de tamamlanmayı bekleyen yatırımları titizlikle takip eden Bakan Özlü'nün Ankara nezdindeki sıkıntıları tek tek çözmesinden yol çıkılarak, bu toplantı Düzce'nin çözüm bekleyen konularının aşılmasında kilit rol üstlenecek. Yatırımlardan sorumlu tüm kurumların temsilcileri tarafından yapılacak sunumlar doğrultusunda ortaya çıkacak 2017 programlarının sorunsuz şekilde ilerlemesi için Bakan Özlü'nün vereceği talimatlar Düzce'nin geleceğini şekillendirecek. Artık makus kaderi gibi görülen projelerdeki uzun bekleyişlerle Düzce'nin karşılaşmamasını isteyen ve bunun için bir çok beklemedeki çalışma için devreye giren Bakan Faruk Özlü'nün yatırımların hızlı ilerlemesi noktasında direktiflerde bulunacağı öngörülüyor.