AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Düzce’ye geldi. AK Parti Düzce İl Başkanlığında Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Güney ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ecertaş, gençlerle toplantı yaptıktan sonra Bolu ve İstanbul Caddesi üzerindeki seçim bürolarını ve stantları gezdi.

“Hayırcıların argümanlarında hiçbir CHP veya HDP ibaresi yazmaz”
Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte Düzce sokaklarında gezen Ecertaş, ardından Evet Platformu önünde basın açıklaması yaptı. AK Parti Düzce Gençlik Kollarının tüm teşkilatlarıyla, belediyeleriyle uyum içinde çalıştıklarını ve bunu takdirle karşıladıklarını kaydeden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, “Düzce’deki çalışmaları yerinde görmek, arkadaşlarımıza destek olmak ve havayı koklamak istedik. Gençlik Kollarımız genç seçmenlere Başbakanımız Binali Yıldırım’ın mektubunu bizzat kendileri ulaştırdılar. Öte yandan stantlarımızı gezdik. Düzce halkının da dikkatini çekmiştir. Evet gazetelerimizde ülkemizin eski hali, yeni hali, anayasa değişikliği ile kazanımların neler olduğunu gösteriyoruz. Ancak hayırcıların argümanlarında hiçbir CHP veya HDP ibaresi yazmaz. Çünkü yazdıklarından sorumludurlar.” dedi.

“Tüm gençlerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz”
16 Nisan Pazar gününün ülke açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Ecertaş, “16 Nisan akşamı çok daha güçlü bir evet çıkacaktır. Bundan sonra sandıklarımıza odaklanacağız. Tüm gençlerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Demokrasinin gereği oy kullanmaktır. Evet de Hayır da atacaksa her gencimizin oy kullanmasını istiyoruz. Demokrasinin beşiği denilen Avrupa ülkeleri de demokrasinin ne olduğunu görsünler. Çünkü kendi ülkelerinde yüzde 30 katılım olurken bizim ülkemizde katılım yüzde 80’leri 90’ları bulsun.” ifadelerinde bulundu.