CHP Düzce Belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu, Muhtarlar derneğini ziyaret etti. Düzce’ye yapmak istediklerini anlattı muhtarlardan destek istedi.


Günü birlik yatırımlar yapmayacaklarının altını çizen Karslıoğlu, “En çok oy veren illerdeniz ama hizmet alamıyoruz. Kırmadan dökmeden tepkimizi koymalıyız. Bizim kaderimiz hep böyle mi olacak? Farklı partiler olsun. Her şeye eyvallah dememeli bir şeyler istemeli. Çok ciddi vergiler veriyoruz.”dedi.


Muhtarlar derneğindeki ziyarette gündem dün Başbakan’ın Anıtpark’taki Düzce mitingiydi. Hem Karslıoğlu hem de Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muncurlu Köyü Muhtarı Osman Yaman başbakanın yanlış bilgilendirildiğini savundu ve Ak Parti teşkilatını hedef alan açıklamalarda bulundu.



Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Yaman, “Başbakan yanlış bilgilendiriliyor. Türkiye’de bir düzen var Düzce’de bir karmaşa var. Bunun sebebi de seçtiğimiz milletvekilleri ve bu partinin il başkandır. Düzce’ye “5 katrilyon hizmet yapıldı” diyor. Biz bunu göremedik. Köylerin kanalizasyonu yok. İstanbul gibi mega kente Düzce’nin suyuna sahip, Düzceli haberdar değil.”dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır