Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım’da Düzce’ye geliyor. Düzce’de CHP’nin iki kalesi olan Akçakoca ve Yığılca’da açılışlara katılmak üzere gelmeyi planlayan Kılıçdaroğlu’nun Düzce programı pazartesi netleşecek.

 

Kılıçdaroğlu, Akçakoca’da bir bölümü tamamlanan Sahil bandının ve terminalin, Yığılca’da yapımı biten meydan projesinin açılışlarını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuşmalarda bulunacak. Bilindiği gibi Kılıçdaroğlu, 12 Haziran 2011 Genel Seçimleri öncesi Düzce’ye yaptığı mitingden memnun kalmış, ancak seçimlerde beklediğini alamamıştı. Düzce’yi hayal kırıklığına uğradığı iller arasında gösteren Kılıçdaroğlu, “Düzce beni çok umutlandırmıştı. Oyumuz arttı ama milletvekili çıkaramadık.” demişti.

 

Genel seçimlerin ardından ilk defaya Düzce’ye gelecek olan Kılıçdaroğlu, Düzce'de 2 olan belediye sayısını bu yerel seçimde arttırmayı hedefliyor. Düzce'de oy potansiyeli yüksek, güçlü adaylarla halkın karşısına çıkma hazırlığı yapan CHP’de Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde başkan adayları ile ilgili ipuçları da verilecek.

 

Haber; S. KAŞKIR