Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programın ardından Düzce Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye meydanında çiçek takdiminde bulunulmasının ardından Bakan Yılmaz, Bakan Özlü ve beraberindeki heyet 8 CNG’li otobüs filosunun Düzce Belediyesi’ne kazandırıldığı törende kurdele kesti. Kurdele kesilmesinin ardından Bakan Özlü CNG’li otobüsü kullandı. Özlü’ye otobüste, Bakan Yılmaz, milletvekilleri ve Başkan Ay da eşlik etti.





“Düzce her geçen gün güzelleşiyor”
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Düzce belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Düzce her geçen gün bir önceki günden daha da güzelleşiyor, daha gelişiyor. Halka hizmet verme standardı artıyor. Dün 8 otobüsümüz yoktu bugün 8 otobüsümüz var. Dün 4 okulumuzun açılışını yapmamıştık bugün 4 okulumuzu açtık.” dedi.

“Bizi Ankara’da da yalnız bırakmıyorlar”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise şu ifadelerde bulundu:

“Bugün 8 tane otobüsümüzü filomuza katıyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan iki bakanımızın gelişi bize güç vermiştir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizi Ankara’da da yalnız bırakmıyorlar. Her gittiğimizde bütün projelerimize destek veriyorlar. Biz de belediyemizin bütün projelerini inceledik acil olanları hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Büyüklerimize teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından Düzce Belediyesi’ne her iki bakanla da görüşmek için gelen 69 yaşındaki Saadet Bıçak’a Başkan Ay, makam koltuğunu verdi. Makam odasında bulunan telefonu da Bıçak’ın eline tutuşturan Başkan Ay, “Al bakalım, buradan Cumhurbaşkanımızı ara.” deyince renkli anlar yaşandı.



Düzce Belediyesi ziyareti, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

İki Bakan da AK Parti’de
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Faruk Özlü Düzce Belediyesini ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatını geçti.

“Bir bakanın olması Düzce için büyük bir şans”
Ziyareti sırasında basının karşısına geçen Yılmaz, Düzce’den bir bakanın çıkmasının önemine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Düzce her seçimlerde oy oranını artırarak bizi diğer partilerin önüne geçirdi. Bundan dolayı da Düzce’yi farklı bir yere koyuyoruz. Düzce’nin 3 milletvekili var büyük oranla gönderdiniz. Ama Düzce’den bir bakan var. 25 tane bakan var 81 il var. Bunların içinde bakanı olan iller diğerlerine nazaran farklıdır. Bir bakanın olması Düzce için büyük bir şans. Tüm talepleriniz de başımızın üstüne.”



“Düzce teşkilatlarımızdan her zaman gurur duyuyoruz”
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Düzce’ye gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin şu ifadelerde bulundu:
“Düzce 8 ilçemiz, 2 beldemizle, 10 belediyesi ile AK Parti Belediyesindedir. 2002’den bu yana bütün seçimlerde her zaman 3 milletvekili çıkartmıştır. Bu dönemde de vekillerimiz, bakanımız ve teşkilatlarımız çok ciddi bir uyum gösterdiler. Yüzde 71 oy oranıyla da Türkiye’nin en çok oy alan illerdendir. Düzce teşkilatları ile her zaman gurur duyuyoruz.”

Bakan Yılmaz ve Özlü, bugün geçirdiği trafik kazasında üvey oğlu Mehmet Şerif Uncu’yu kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’ı da taziye ziyaretinde bulundu.



Haber: Ö.YILMAZ