KELEŞ:  UTANMALILAR
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, mesajında “Farklı siyasi görüşlere mensup olsak da insani değerler ve Türkiye’mizin geleceği için siyasi arenada birlikte çalıştığımız CHP Düzce İl Başkanı Sayın Zekeriya TOZAN'a büyük geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kendisine yapılan ve demokratik hukuk devletinde asla gerekçesi gösterilemeyecek bu davranışı şiddetle kınıyorum. Siyaseten farklı görüşlere sahip olmak insani değerlerimizin, görevlerimizin asla önüne geçmemelidir. Farklı görüş ve fikirlerin özgürce ifade edildiği ülkemizde böylesine çirkin davranışlar sergileyenler tutumlarından utanmalıdır. Bir kez daha sayın TOZAN'a geçmiş olsun diyor, böyle utanç manzaralarının tekrarlanmamasını temenni ediyorum.”

DİLBER KINADI
Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, saldırıyı kınadığını belirterek “Hiç Kimse gerek siyasi, gerekse özel fikir beyanlarında dolayı şiddete maruz kalmamalıdır. Değerli başkanıma geçmiş olsun diyorum.”dedi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi de “CHP İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan’a yapılan menfur saldırıyı iş dünyamız adına şiddetle kınıyoruz. İlimizin adının bu tür olaylarla ülke gündemine düşmesi de bizleri ayrıca derinden üzmüştür. Demokrasiye olan inancımızı yitirmeden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Olarak bu tür olayların karşısında olduğumuzu bildirir, CHP İl Başkanı ve tüm parti temsilcilerine Geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”mesajını verdi.

TAŞLI: SALDIRI KABUL EDİLEMEZ
Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Ertan Taşlı, “CHP il Başkan'ı Sayın Zekeriya TOZAN' a yapılan menfur saldırı kabul edilemez ve üzüntü vericidir. Bu olayı şiddetle kınıyor, Şehrimizin adının bu tür olaylarla bir daha anılmaması ümidi ile CHP il Başkanı ve tüm parti mensuplarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” İfadelerini kullandı.

AKSAN: BUGÜN ONA YARIN BİZE!
Düzce'yi Güzelleştirme Ve Kalkındırma Derneği başkanı Cemal Aksan, “CHP Düzce İl Başkanı Sayın Zekeriya TOZAN'a Yapılan planlı saldırıdan dolayı kendisine, ailesine ve tüm CHP Teşkilatına geçmiş olsun dileklerimle yanlarında olduklarımızı bildirmek istiyorum. Bu saldırı siyasi bir saldırı olmakla beraber, Kameraya kaydedilecek kadarda soğukkanlı gerçekleştirilmiştir. Amacı yaşadığı şehri ve ülkeyi daha üst seviyelere çıkartmak olan toplum insanlarının bu şekilde sindirilmeye çalışılması kesinlikle kabul edilemez bir durumdur. Başta Tüm Siyasi Partiler ve STK'lar olmak üzere herkesi bu durum karşısında Sayın Tozan' destek vermeye davet ediyorum. Bugun Sayın Tozan'a olanların daha fazlası yarın başka birimizin başına gelebilir.”dedi.

SÖNMEZ: MAFYA TARİKAT İKTİDARI
Vatan Partisi İl Başkanı  Fethi Sönmez, Sayın Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı bize yapılmış bir saldırı olarak kabul ediyoruz. Aslında bu saldırı tüm siyasi partilere yapılmıştır. Bu saldırının arkasında iktidarın olup olmadığı sorgulanmalıdır.Biz bu iktidara  mafya tarikat iktidarı diyoruz.Yaşanalar bunun kanıtıdır.Bu  kalleşçe saldırıyı şiddetle kınıyoruz.Sorumluların hak ettikleri cezaya çarptırılmasını bekliyoruz.”dedi.


Haber:S.KAŞKIR