Eski Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı ve AK Parti Düzce 1. Sıra milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü, yaygın medyada da yoğun ilgi görüyor. Ulusal çapta yayın yapan kanallara özel davetle konuk olan Özlü, yıllardır bürokraside edindiği deneyim ve tecrübeyi ve savunma sanayiindeki birikimini katıldığı programlarla halka paylaşıyor.

​Son olarak bu sabah Beyaz TV’de “Uyan Türkiye’m” programında Tahir Sarıkaya’nın sorularını yanıtladı. Bürokrasi ve 
siyasetin birbirini tamamladığın söyleyen Özlü, memleketine daha iyi hizmet etmek adına yola çıktığını anlattı. Özlü, ülke gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.  HDP’nin tüm Türkiye’yi kucaklayamadığını bu yüzden barajı açamayacağını savundu.
Ak Parti’nin Türkiye’de 400 milletvekili çıkaracağına inandığını ifade eden Özlü, Düzce’de 3-0’ı hedeflediklerini kaydetti. 

Düzce’nin en büyük problemi köy ve şehir içi yollarının asfaltlanması olduğunu kaydeden Özlü “biz bunu halledeceğiz.” Dedi. Başbakan’ın Düzce ziyaretinde bu yöndeki şikayetleri aktardıklarını söyleyen Özlü, ödenek aktarımı konusunda söz aldıklarını belirtti. “Düzce’den Bakan çıkacak mı?” sorusuna ise Özlü, “inşallah” şeklinde cevap verdi.



Öte yandan Halkın arasına karışan ve Düzce’deki her bölgeye, her mahalleye giden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, gündüz ve akşam programları ile vatandaşlarla kucaklaşıyor. Ziyaretlerinde vatandaşları dikkatle dinleyen Özlü, şikayetleri not ederek gerekli çalışmaları yapacağını belirtiyor.

Haber;S:KAŞKIR