En başlı sıkıntılar yol ve su

Düzce'nin dağ köylerinde sık görülen yol ve su hizmetlerine yönelik sıkıntılar zaman zaman köylülerin tepkisini yüksek sesle dile getirmesine neden oluyor. Özellikle fındık hasadına denk gelen yaz aylarında yaşanan susuzluk halkın sorunlarını katlarken eksikliklerin giderilmesi adına yürütülecek çalışmaların hızlıca tamamlanması isteniyor. Hükümet kanadından ise bu beklentiye dönük açıklamalar geliyor.

“Köylerimize kadar hizmetlerimizi götürmek için çalışıyoruz”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Asar Köyü Çok Amaçlı Köy Konağı Temel Atma Töreni'nde, “Köylerimize kadar hizmetlerimizi götürmek için çalışıyoruz.” dedi.


İlçe protokolünün de hazır bulunduğu törene İGM Grup Başkanvekili Cahit Aydın ve İGM üyeleri ile birlikte katılan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, buradaki konuşmasında, “Düzce’nin bütününe hizmet getirmek için belediye başkanlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız ilçelerinde ve beldelerindeki sorunları bizlere aktarıyorlar biz de Ankara’da milletvekillerimizle çalışma yapıyoruz. Başkanlarımızın projelerinin hayata geçmesi için çalışıyoruz. Düzce’nin tüm kılcal damarları olan köylerinin eksikliklerini tamamlayacağız. Yığılca’mızın Asar Köyü'ndeki bu çok amaçlı köy konağının da hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, temel atma töreninin ardından Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'ten ilçedeki yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABER;C.ÜSTÜNER