İl Genel Meclisinde önceki gün yapılan başkanlık seçimlerinde aday olmadığı halde sandıktan birinci çıkarak başkanlık koltuğuna oturan İl Genel Meclisinin yeni başkanı Muzaffer Bülbül yapılan seçimlerin ardından ilk kez konuştu ve demokratik bir seçim yapıldı dedi. 

Ak Parti il başkanlığında il ve ilçe yöneticileri ile İl Genel Meclis Üyelerinin yaptığı oylama sonucunda alınan bir grup kararı olduğunu da hatırlatan Bülbül, Partimiz Ayhan Hacıislamoğlu'nun aday gösterilmesini uygun gördü, ancak, meclisteki oylamada benim adım çıktı. Meclisimiz bu göreve beni uygun gördü. Ben buna karşı gelemem. Arkadaşlarım beni istiyorlardı. Geri adım atmam yada istifa etmem uygun olmaz dedi. 

Seçimde Demokrasinin uygulandığını belirten Bülbül, bu durum partimize zarar vermez. Çünkü demokratik birseçim yapılmış, Meclisin kararı tecelli etmiş oldu dedi. 

İl Genel Meclsi başkanı olarak tüm üyelerle birlikte özveri içerisinde çalışacaklarının sözünü veren Bülbül, görevi devraldığım arkadaşım bu görevi layıkıyla yerine getirdi, şimdi sıra bizde, ödenekleri hakkaniyetli bir şekilde son kuruşuna kadar kullanıp yatırımlara dönüştürmek arzusundayım dedi.

Haber, Ü. ÇETİN