Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, dün akşam da yoğun bir seçim çalışması içindeydi. Keleş, öncelikle Adige Çerkez Topluluğu’na ziyarette bulundu. 3 yıldır Düzce Adige (Çerkes) Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yöneten ve bu dönem siyasete girerek Ak Parti 1. Sıra belediye meclis üyesi adayı olan Murat Caymaz için Keleş destek istedi.

 

 

 

Bu tür sivil toplum kurumlarının önemine vurgu yapan Keleş, “Gelecekte size çok ihtiyacımız var. Buna benzer yapıları düzce belediyesinin yardımcı kuruluşu haline getirme gayretinde olacağız.” Sözünü verdi.

 

Keleş, buradaki ziyaretinin ardından her akşam bir mahallede kurduğu çadır toplantılarından 12.’ne katıldı.

 

12. ÇADIR ÇAY MAHALLESİ’NE

 

30 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala 12'inci çadır toplantısını gerçekleştiren AK Parti Düzce İl Teşkilatı'nın yeni adresi Çay Mahallesi oldu.

 

 

Çay Mahallesi'nde konuşlandırılan seçim çadırına halkın ilgisi oldukça yüksekti. Programa AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce belediye başkan adayı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyesi ve teşkilat üyelerinin katıldı. Millet Vekili Osman Çakır ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu gündeme dair açıklamalarda bulunarak, vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

 

Vatandaşlar, Ak Parti Düzce belediye başkan adayı Mehmet Keleş'e yoğun ilgi ve sevgi gösterirken, Muhtar Hüseyin Mali, taleplerini sıraladı ve Keleş’ten başkan olması halinde yapılması için söz aldı. Keleş’in slayt halinde vatandaşlara projelerini tanıttı ve “sizin sayenizde durmak yok yola devam ediyoruz.”dedi.

 

Keleş “artık tamam diyorlar evet sizin zihniyetinize artık tamam. Bu memleketin yakasından artık düşün. Bu milletin önüne engel çıkartmayın. 2004 yılında Çay mahallesinde hiçbir siyasetçiye nasip olmayacak kadar yüksek bir oy aldım. Size güveniyor ve inanıyorum. inşallah kırılmaz denilen bir rekoru daha kıracağız.”dedi.

 

 

HEYECANA DAYANAMADI

 

Diğer mahallelerde olduğu gibi Çay Mahallesi'nde de projeleri büyük ilgi gören belediye başkan adayı Mehmet Keleş'e mahalle halkı tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Ak Parti’nin birçok seçim çalışmasına katılan ve AK Parti Aşığı Yusuf Koç, heyecanına dayanamayarak yere yığıldı.

 

 

 

Koç, “Mezarımı kazmaya hazırım” dediği Keleş’e plaket takdim ederken yaptığı konuşma sonrası heyecandan bayıldı. Koç Kaşıkoğlu ve partililer tarafından kaldırılırken, Keleş çadırdan alkışla uğurlandı.

 

 

Haber; S.KAŞKIR