HALK İTİBAR ETMİYOR

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, 17 Aralık operasyonları sonrasında yaşanan olaylardan sonra Ak Parti’nin yerelde ve genelde oy oranlarının düştüğü iddialarında cevap verdi. Sürekli anketler yaptıklarını söyleyen Keleş, oy oranlarında bir azalmanın olmadığını söylerken, halkın çıkan haberlere itibar etmediğini dile getirdi.



Keleş, “Ak Parti’nin oylarının düştüğü ile ilgili hiçbir olgu yok. Azalma yok, sürekli anket yaptırıyoruz. Bütün mahallelerde destek full diyebiliriz. Yüzde 60’ın üstünde. Bunlar artık halkımız gözünü açtık. İtibar etmiyor. Yapılmak isteneni de çok iyi biliyor. Türkiye’nin bu işlere karnı tok. Eskiden bu senaryoları çok gördük. Ama halkımız bunlara itibar etmiyor. Vatandaşlarımız gördüğüne inanır. 2002’den beri Türkiye’nin nasıl ilerlediğini 2013 hedeflerini halkımız biliyor. Karşıdakilerin elindekileri de görüyor. Böyle ucuz senaryolarla AK Parti İktidarı yıkılmaz. Arkamızda sağlam duran halk oldukça dimdik ayaktayız. Hiçbir endişem yok. Düzce’de de bize olan güven sonuna kadar devam ediyor. 2 kişiden biride bunu bana deklare ediyor. Sayın başkan arkandayız.” Diyorlar.


Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ayrıca teşkilat üyeleri ile birlikte Camikebir Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaflarla görüşen Keleş, karanfil dağıtarak 30 Mart seçimleri için destek istedi. Listelerin belli olmasıyla Keleş’e Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Keleş, aldığı tepkilere göre kurdukları ekiple Düzce’ye bu dönem hizmet edeceklerine inandıklarını söyledi.



AK PARTİ’YE GÜVENİYORLAR

Keleş, “Zamanı iyi değerlendirmek istiyoruz. Gördüğümüz tepkiler çok olumlu. Vatandaşlarımızın ak partiye güvenleri devam ediyor. Bazı ufak tefek kararsız görünenleri de biz ikna etmeye çalışıyoruz. Sonuç itibariyle yüksek bir oy oranı ile tekrar Düzce belediye başkanı olarak ekibimizle birlikte hizmet edeceğiz.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır