AK Parti İl Divan toplantısında, Saadet Partisi'nden Cumayeri İGM üyesi seçilen Kazım Sağlam, yine Saadet Partisi'nden Cumayeri Belediye Meclis Üyesi seçilen İsmail Çalık ve İbrahim Keskin’in AK Partiye geçmesi nedeniyle rozet töreni düzenlenmişti.  Saadet Partili üç ismin AK Parti’ye geçmesi ile ilgili olarak düşüncelerini sorduğumuz SP İL Başkanı Selim Gökdemir, konuyla ilgili bir araştırma yaptığını söyleyerek bunun bir siyasal tercih olduğunu belirtti.
Gökdemir, “ Yaptığım araştırma sonucunda Cumayeri il genel meclis üyemiz Kazım Sağlam ve belediye meclis üyelerimiz İsmail Çelik ve İbrahim Keskin’in  AK Partiye geçtiğini öğrenmiş bulunuyorum. Bu kardeşlerimiz geçmişte nasıl bizimle omuz omuza mücadele ettilerse bugünde kardeşlerimizdir, yarında kardeşlerimiz olmaya devam edeceklerdir. Bu siyasal tercihtir kendilerinin bu tercihlerine de saygı duyuyorum. “ dedi.
3 SP’li üyenin neden AK partiye geçtiği sorusunu iktidarı eleştirerek cevap veren Gökdemir, AK Parti iktidarının kendisi dışında olan siyasal temsilcilere bölgelerine hizmet noktasında kulak asmayan bir iktidar olduğunu savundu.
Gökdemir, “Değerlendirmeyi genel olarak bakarsak neden bu kardeşlerimiz AK Partiye geçtiler diye soruyorum ve cevabı da şu şekilde buluyorum. Saadet partisi il genel meclisi sıfatı ile bölgesine hizmeti taşıyamadılar ki bölgesine hizmet taşma adına AK Partiye geçtiler. Demek ki AK parti kendisinden olmayanların talebine kulak vermeyen bir iktidar. Ak parti iktidarı kendisi dışında olan siyasal temsilcilerin bölgelerine hizmet noktasında kulak asmayan bir iktidar. Kendilerinden olmayanlara hizmeti taşımayan bir iktidar. Kardeşlerimizin AK partiyi tercih etmelerinin ana nedeni olarak bunu görüyorum.” Şeklinde konuştu.

Gökdemir ayrıca, Milli görüşçülerin  kutlu ve uzun bir yolun yolcuları olduğunu, Bu yolda mücadele etmenin her baba yiğidin harcı olmadığını ifade etti.

Haber; H. İŞCAN