Ak Parti’de resmi başvuru yapan aday adaylarının sayısı 9’a yükseldi. İş adamı Esvet Sarıoğlu’da Ak Parti İl Başkanlığında aday adaylığını resmileştirmek için Ak Parti İl Başkan Hikmet Keskin’le bir araya geldi.Sarıoğlu öncelikle sabah saatlerinde basın mensupları ile bir araya gelerek destek istedi.

ÇOK KALİTELİ VE BAŞARILI

Ardından Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısında ilk olarak İl Başkanı Keskin söz aldı. İş adamı Esvet Sarıoğlu’nun aday adaylığı başvurusunu mutlulukla karşıladıklarını aday adaylığının kendisine Düzcelilere hayırlı olmasını diledi. Keskin, “Sarıoğlu, çok kaliteli başarılı Düzce’mize katkı sağlayan bir isim. Kendisine başarılar diliyoruz.”dedi.

İl Başkanı Keskin’in ardından söz alan Milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu ilk olarak geçen Çarşamba öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ailesine başsağlığı dileyerek katillerin en ağır cezayı almalarını dilediğini belirtti.



Sarıoğlu, aday adaylığıyla ilgili olarak ilk sözleri Düzce’ye hizmet etmek isteği oldu. Sarıoğlu, “Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Düzce Milletvekilliği görevimde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Düzce’ye ve Düzcelilere var gücümle hizmet edeceğim” dedi.

HER KONUNUN ÇÖZÜM PARÇASI OLACAĞIM

Sarıoğlu gerçekleştirmek istediği hedeflerini şöyle dile getirdi. “Allah nasip ederse şehrimize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Düzceli hemşerilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacak”



 TURİZMDE ÖN PLANA ÇIKACAK

Sarıoğlu, Düzce’de özellikle gelişmesi istediği alanı ifade etti. Sarıoğlu “Düzce’mizin her alanda kalkınmasını istiyorum. İlimizin özellikle turizm yatırımları ile ön plana çıkmasını ve bu konuda kamu yatırımlarından daha fazla pay almasını istiyorum.” diye konuştu.



Sarıoğlu, Düzce’nin denizi, yaylaları ve kış turizmi ile marka şehir olacağını belirtti. Sarıoğlu konuşmasını herkesten destek isteyerek tamamladı.Konuşmaların ardından Sarıoğlu, aday adaylığı için başvuru dosyasını İl Başkanı Keskin’e teslim etti.

Haber:Y.SEVER