TEDİRGİN DEĞİL MEMNUNUM

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, AK Parti'ye çok sayıdaki aday adayı başvurusunun olmasının kendisini kesinlikle tedirgin etmediğini aksine bu durumdan büyük bir memnuniyet duyduğunu vurgulayarak, "Bu durumu beş yıllık görevimiz süresince yaptığımız çalışmaların çok doğru olduğunun göstergesi olarak görüyorum.” dedi.

30 MART 2014'TE GÖRECEĞİZ

4 buçuk yılda yapılan çalışmaların sandığa yansıyacağını belirten Albayrak, "Çalışmaların büyük bir bölümü tamamladık. Büyük ölçüde hedeflediğimiz noktaya ulaştık. Çalışmalarımızda çok da seçimleri düşünmüş değiliz. Ancak her yapılan çalışma sandığa yansır diye düşünüyorum. Bunu hep birlikte 30 Mart 2014'te göreceğiz. Hizmet mi, yoksa siyaset mi kazanacak? Biz Akçakoca’yla ilgili 2009'da hedeflediğimizin çok üstündeyiz. Bunun yansımaları sosyal yaşamda, ekonomik yaşamda Akçakoca’da kendisini de göstermeye başladı. Elimizde olmadan yapamadıklarımız yani bekleyen projelerimiz de var. 2014 seçimlerini birinci olarak göğüsleyeceğiz.” dedi.

YAPTIKLARIMIZI DOĞRU ANLATAMAZSAK...

Kendisinin CHP'nin Akçakoca’dan tek adayı olduğuna dikkat çeken Albayrak; “2014 seçim sürecinde 5 yılda yaptıklarımızı en ücra köşedeki vatandaşımıza kadar ulaştırmaya çalışacağız ve yeni projelerimizi anlatacağız. Bunlar 4-5 ayda halkımıza anlatacağız. Birçok hizmet yapmış olabilirsiniz ama siyaset karşıdakinin anladığı kadardır. Yaptıklarımızı doğru anlatamazsak başarısız oluruz. Bu algı meselesidir. 2014 seçimlerini birinci olarak göğüslemek istiyoruz.” diye konuştu.

BAŞARIMIZIN GÖSTERGESİ

AK Partinin ısrarla vurguladığı "İktidar partisi belediyeleri daha çok yatırım alır" söyleminin doğruyu yansıtmadığının altını çizen Albayrak, "AK Parti’nin Akçakoca Belediyesini almakta ısrarcı olmasından büyük bir keyif duyuyorum. Bu Akçakoca’daki olumlu değişimin göstergesidir. Bu kadar çok adayın olması Akçakoca’nın çok önemli bir konuma gelmiş olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. 2009'da böyle değildi. Demek ki Akçakoca son beş yılda yaptığımız yatırımlarla Türkiye’nin önemli bir ilçesi haline gelmiş. Her siyasi partinin almak istediği, her siyasi partinin yönetmek istediği bir ilçe noktasına gelmiş. Bu da aslında bizim başarımızı gösterir." şeklinde konuştu.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçede devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran ve Akçakoca’nın en önemli sorunlarından biri olan yol çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Albayrak, “Osmaniye Mahallesi Çetin Aydoğan Caddesi'nde gerçekleşen doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan imar yollarının sökülerek tekrardan parke kaplama yapım çalışmalarına başlanılmış olup, yol çalışmaları belediyemiz fen işleri müdürlüğünce tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm mahallelerdeki bozuk yolların tamiratı ve yenilenmesi çalışmaları belirlenmiş program dahilinde yapılacaktır.” dedi. 



Haber: C. ÜSTÜNER