Uzun yıllar İl Genel Meclisi üyeliği ve Ak Parti Akçakoca İlçe Teşkilatında Başkanlık yapan İbrahim Bilgin televizyonumuzu ziyaret etti. Milletvekilliği aday adaylığı için açıklama yapan Bilgin düşüncelerini aktardı.  Bilgin, “10 yıl İl Genel Meclisi üyeliği yaptım. Tabiri caizse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) illerdeki küçük meclisi olan İl Genel Meclisi’nde Meclis üyeliği görevini yürüttüm. Çok önemli görevler nasip oldu. Düzcelilere bu görevlerle hizmet etme imkânı buldum. Şimdi bu görevi TBMM’de sürdürme arzusu içerisindeyim. Bu konuda yakınlarımın talepleri oldu. Eğer mecliste Düzce’ye hizmet etme şansı verilirse büyük çalışmalar yapacağım.” dedi.
Bilgin, toplumun kılcal damarları sayılan köy ve mahallelerde hizmetler bulunduğunu söyleyerek TBMM’deki büyük bütçeyle daha iyi daha güzel hizmetler yapılabileceğine inandığını belirtti.
Bilgin, herkesin yaşadığı topluma hizmet etme görevi ve sorumluluğu olduğunu söyledi. Hizmetin siyaset ayağını seçtiğini vurgulayan Bilgin tecrübelerini meclise taşımak istediğini söyledi.

Haber:Y.SEVER