Yerel seçimlere 11 gün kala AK Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram, kalıcı konutlar 10. bölgede kahve ziyaretinde bulundu. İl başkanı Fevai Arslan’ında katıldığı kahve toplantısında konuşan Bayram, kendisinin de 7 yıldır Kalıcı Konutlarda oturduğunu, dertleri ve sorunları çok yakından bildiğini belirterek, “Bölgedeki en büyük sorunlardan birisi Pazar yeri, biz bu işi yıl sonuna kadar bitirmenin sözünü veriyoruz” dedi.

Eşininde kalıcı konutlardaki Pazar yerinden alışveriş yaptığını söyleyen AK Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram,”Sadece sizlerden değil, geceleri de eşimden Pazaryeri ile ilgili istekleri dinliyorum”dedi.

Bayram, Düzce ile Kalıcı Konutların birbirinden ayrılmasının söz konusu olamayacağını da sözlerine ekledi.

Beycilerde bulunan Mavi Hilal evlerinde de ev ziyareti yapan Bayram, kendisine yapılan binaların çevresinin duvar ile çevrilmesi isteğini ise evlerin bulunduğu alanın site olmaması dolayısıyla mümkün olamayacağını, ancak binaların tapularının teslimi konusunda çalışma yapacaklarını dile getirdi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ve AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da Şehitler ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Burada sorunları dinleyen AK Partililer, gazilerden kendilerine yeni yapılan özel idareden yer verildiğini fakat kendilerine yerin ufak geldiğini, hastanede yaşlıların bandrol kuyruğunda sıkıntı çektiğini fakat il sağlık müdürlüğüne dilekçe verdiklerini söyledi. AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek'i telefonla arayarak gerekenin yapılması gerektiği konusunda Şimşek'le konuştu.