CHP Düzce İl Teşkilatı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Düzce merkez Kaynaşlı ve Akçakoca ziyaretlerinin gayet olumlu bir ortamda geçtiği hatırlatılarak halkla buluşmaya yönelik seçim çalışmalarına aralıksız devam edildiği acıklandı..

CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber, Ak Parti'nin ülkede yaşattığı ve uyguladığı hukuksuzluğun büyük bir zulüm olduğunu hatırlatarak "Hukuksuzluğun olduğu bir yerde ne huzur olur ne ticaret..İktidarın yaptığı uygulama tarihe kara bir leke olarak geçecektir. " dedi:

            SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI TARTIŞALIM

Ak Parti Milletvekili adaylarıyla özellikle ilimizin ve ülkemizin sorunları ve çözüm yolları konusunda canlı yayında tartışmaya davet eden Teber:"Düzceli gerçekleri öğrensin, Ak Parti'nin milletvekili adaylarını canlı yayında tartışmaya yeniden davet ediyorum.Neden konuşmaktan ve tartışmaktan kaçıyıorlar anlamkta zorlanıyorum.Vatandaşta ona göre bilinçli olarak oyunu kullansın. Ak parti de 13 yıldır yapmadığı ve bitiremediği hizmetlerin nereye mal olduğunu canlı yayında bir anlatsın. Hükmü vatandaş versin" diyerek yenİden canlı yayında milletvekiil adaylarıyla carnlı yayında düelloya davet etti

Haber;E.TAYHAN