Televizyonumuzda yayınlanmakta olan Son Nokta programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz Yerel seçimlerde Düzce merkezi seçimlere son 15 gün kala İsmail Bayram’ın yükselen başarılı bir grafik çizmesi ile kaybettiklerini Akçakoca ve Gölyakada da iddialı olduklarını ancak kazanamadıklarını belirterek “Boğaziçi Belediyesi kendi büyüklüğünün çok daha üzerinde bir borçla devir alındı. O paralar nereye gitmiş nasıl harcanmış anlamak mümkün değil,Beyköy ve Gümüşova’da da borçlar var. Ancak arkadaşlarımız üstesinden gelecektir. Ve MHP'li belediyelerin neler yapabildiklerini göreceklerdir”dedi.
MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz ilçe kongresindeki anlaşmazlıkların delege tespitinden kaynaklandığını da belirterek bizim iç meselelerimizi içimizde çözeriz. Ramazan Bayramı sonrasında yeniden İl Başkanlığına aday olmayı düşünüyorum. Başka adaylarda çıkabilir eski İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz’da parti üyesi her kişi gibi aday olma hakkına sahiptir”şeklinde konuştu.
İl Başkanı Kenan Ilgaz Milletvekillerini değerlendirerek not verir misiniz şeklindeki soruyu ise bir şey yapmadılar ki not vereyim diyerek hepsinin sıfırın altında not alacaklarını belirtip sonrada not vermekten vazgeçti

Ilgaz Milletvekilleri bu performansları ile bir daha aday olmazlar düşüncesindeyim. İl Başkanı olursan en az 2 milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Çünkü yerel seçimlerde aldığımız ol zaten 1,5 milletvekili çıkaracak kadardır., dedi

Ilgaz programın sonunda yine milletvekillerine sözü dokundurarak veda etti. Ilgaz” bu güne kadar hiçbir vekille ilgili olumlu bir şey duymadım” dedi.